ГоловнаРозділ «Тварини» Собаки Небайдужі вшанували пам’ять чотирилапого героя Ужгорода

Небайдужі вшанували пам’ять чотирилапого героя Ужгорода

Більше двох десятків людей зібралося на площі Театральній, аби провести в останній путь «Душу міста».
Небайдужі вшанували пам’ять чотирилапого героя Ужгорода

Години зо дві тому небайдужі ужгородці поховали найпопулярнішого собаку міста. Організувала захід зоозахисниця Юлія Бушко, яка вчора і підібрала вже мертвого собаку на вулиці Уральській. Каже, що жодних ознак бійкиі з іншими чотирилапими на собаці не було, натомість багато проявів отруєння – кривава піна з рота, висолоплений язик та помутніла рогівка ока. Як повідомляють зоозахисники з ГО «БАРБОС» та «Допоможи другу», їм вчора надходило кілька дзвінків з інформацією про неприродну смерть безпритульних собак у центрі міста. Тож цілком реально, що жертвою чергової операції по отруєнню бездомних собак Ужгорода став і його «Душа».

Більше двох десятків людей зібралося на ужгородській набережній, аби провести в останній путь найкращого чотирилапого екскурсовода і героя всіх місцевих подій. Цим заходом молоді люди вшанували пам'ять не лише «Душі міста», але і всіх тварин Ужгорода, які стали жертвами жорстокої розправи місцевих доґхантерів.

Як вже повідомлялося, у найближчому майбутньому чотирилапий герой міста матиме пам’ятник.

Чи не кожне повідомлення про цього собаку за сьогодні, попри масу прихильницьких коментарів, містить немало негативних на кшталт «собака як собака – нічим людям зайнятися», «людям пам’ятники не ставлять, а Ви от…» тощо. Хочеться просто запросити Вас до співпраці, шановні ужгородці. Якщо не у цій справі, то бодай, у тій, що Вам болить… Ми маємо на меті скульптурою «Душі Ужгорода» привернути увагу всієї України до актуальної для неї проблеми бездомних собак міста. Заразом, увіковічнити пам'ять справжнього чотирилапого ужгородця, який не пропустив, напевне, жодної гарячої події обласного центру. Надіємося, нам посприяє ужгородська громада і ми реалізуємо задумане.

Зелене Закарпаття
Автор фото - Денис Кротков

28.11.2013 21:51:07

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація