ГоловнаНовиниЗакарпатців запрошують взяти участь у Всеукраїнській акції допомоги птахам

Закарпатців запрошують взяти участь у Всеукраїнській акції допомоги птахам

Мала Академія літератури і журналістики продовжує акцію «Не дамо загинути жодній пташині». Організація всеукраїнського масштабу МАЛіЖу була заснована у 2002 році саме на Закарпатті у селі Рекіти. Сьогодні на Закарпатті налічується чотири відділення МАЛіЖу, котрі і влаштовують акцію для жителів області.
Закарпатців запрошують взяти участь у Всеукраїнській акції допомоги птахам

Акція розпочалася з 1 грудня ц.р. і завершиться наприкінці березня наступного року. Підведення підсумків та нагродження переможців відбуватиметься у День захисту птахів – 1 квітня 2013 року. Переможці будуть відзначені Дипломами МАЛіЖу та подарунками.

Звернення

Шановні краяни!

Кожна тваринка, пташинка, комашка і будь-яка істота потребує людського піклування, а часом і порятунку. Зарадити цьому можуть лише добрі і небайдужі особистості. Саме з цією метою ми запрошуємо до активної участі у другій Всеукраїнській рятувально-благочинну місію МАЛіЖу: «Не дамо загинути жодній пташині». У ній можуть брати участь дорослі і малі. Для цього не потрібно докладати особливих зусиль. Насамперед виготовити власноруч невеликі годівнички, придбати зерняток соняшника. Можна виставити також на підвіконнях шматок розмоченого чорного чи білого хліба. Це можна зробити на вулиці, чи парку масового відпочинку людей,де є годівнички. Пташки, а особливо синички, люблять поласувати салом і маслом. Але застерігаємо вас – не давайте пташкам солоне сало чи масло. Це може зашкодити пташиному здоров’ю.

Та чи знаєте ви, що великої шкоди нашим пернатим друзям завдають нічні феєрверки та салюти. Від полум’яних спалахів, гучних пострілів горобці, синички та інші пташки, опинившись у вогняному зареві, часто гинуть. То ж чи варто задля таких масових розваг жертвувати пташиним життям?

Ми не маємо право мовчати аби на наших очах і байдужому ставленні гинули пташки.

Про це Зеленому Закарпаттю повідомили у прес- служба Малої Академії літератури і журналістики

12.12.2012 15:11:39

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація