ГоловнаНовиниЗа справу по мукачівському садисту бездомних собак побіцяла взятися міліція

За справу по мукачівському садисту бездомних собак побіцяла взятися міліція

Оскільки, як повідомляє Єрміла Кость, сьогодні засновник Мукачівського Центру контролю за тваринами, випадок жорстокої розправи над безпритульною собакою є вже неодиничним, зоозахисники звернулися по допомогу до правоохоронних органів.
За справу по мукачівському садисту бездомних собак побіцяла взятися міліція

Учора пані Єрміла повідомила громадськість через свою сторінку у Фейсбуці про прикрий випадок розправи над бездомною собакою у районі Черьомушки. « Від рук садиста постраждав кобель дартхара. Ми знайшли його з розпоротим шлунком. На щастя, життєві органи тварини не пошкоджені, однак, попри операцію, яку їй довелося перенести одразу, тепер на собаку чекає курс лікування. Напевне- таки, тварині здалося якось вирватися від свого вбивці», – розповідає Єрміла Кость. 

Зоозахистниця розповідає, що це вже третій схожий за своїм характером випадок у цьому районі Мукачева. Останні два були скоєні над тваринами, які знаходять прихисток у волонтерки, тож проживають на одній вулиці.  « Першу жертву нам не вдалося врятувати – довелося приспати собаку. Про іншого нам зателефонували люди лише вже коли закопали бідолаху. На щастя, хоч дартхар залишився живим».

Пані Єрміла каже, що вчора разом з нинішнім директором фонду «Лакі» Оленою Андріасовою написали заяву у правоохоронні органи. « Обіцяли взятися за справу», – запевняє зоозахисниця.

Зелене Закарпаття

15.05.2014 14:45:23

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація