ГоловнаНовиниУ Закарпатській держекології встановили факти незаконних рубок лісу

У Закарпатській держекології встановили факти незаконних рубок лісу

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області в квітні місяці було проведено планові перевірки суб’єктів господарювання, які ведуть лісогосподарську діяльність, зокрема філії «Тячівське ЛАГ» ДП «Закарпатське ОУЛАГ», ДП «Великоберезнянське ЛГ», ДП «Довжанське ЛМГ» та позапланову перевірку на території природно-заповідного фонду НПП «Синевир».
У Закарпатській держекології встановили факти незаконних рубок лісу

У ході здійснення державного нагляду (контролю) виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме незаконна рубка дерев на лісосіках, пошкодження дерев до ступеня припинення росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків.

Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі, за порушення вимог Лісового кодексу та пред?явлено претензії на загальну суму 45379,71 грн. для добровільного відшкодування.

У разі залишення претензій без відповіді справи про стягнення відповідних сум буде передано до Господарського суду Закарпатської області, – повідомили в Державній екологічній інспекції у Закарпатській області.

07.05.2014 14:00:29

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація