ГоловнаНовиниУ Синевирі природоохоронці перевіряли екологічну обізнаність учнів

У Синевирі природоохоронці перевіряли екологічну обізнаність учнів

У Синевирсько-Полянській ЗОШ I-III ст. природоохоронці провели тест-опитування та бесіду на тему "Наскільки ви екологічні?"
У Синевирі природоохоронці перевіряли екологічну обізнаність учнів

НПП «Синевир» давно співпрацює з Синевирсько-Полянською ЗОШ I-III ст. Учні школи є активними учасниками еколого-освітніх заходів, які проводить наша установа.

Протягом останніх років з-поміж школярів сформувалася група справжніх природолюбів. До неї ввійшли учні різних класів, більшість з яких зараз вже є старшокласниками.

Нам було цікаво дізнатися думки учнів щодо деяких екологічних питань і чи готові вони в подальшому дорослому житті, на стежку якого невдовзі ступлять, дбати про природу. Тому чергова зустріч з синполянськими старшокласниками 15 листопада була проведена у формі бесіди і тесту-опитування «Наскільки ви екологічні?». Давати відповіді на питання підготованого тесту викликало неабияку цікавість і ентузіазм молоді. Результати цього опитування показали, що учні добре усвідомлюють екологічні проблеми сьогодення, а справа охорони довкілля стосується кожного напряму.

Це радує природоохоронців НПП «Синевир», адже росте екологічно свідома молодь, гідні громадяни своєї країни.


Любов ГРЕЧИН
фахівець відділу екологічної освіти НПП «Синевир»

21.11.2012 18:31:33

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація