ГоловнаНовиниУ благодійному аукціоні «БАРБОСу» візьме участь відома ужгородська група 308

У благодійному аукціоні «БАРБОСу» візьме участь відома ужгородська група 308

Акція ужгородської зоозахисної організації набирає неочікуваних оборотів – до участі зголошуються відомі в місті і поза його межами особистості.
У благодійному аукціоні «БАРБОСу» візьме участь відома ужгородська група 308

Благодійний захід «БАРБОСу» «Купи зустріч – допоможи тварині» стартує, за повідомленням організаторів, 1 липня. Цього дня  будуть опубліковані всі лоти і можна буде робити перші «ставки». Дати перших побачень можна поки прогнозувати – все залежатиме від активності учасників аукціону.

Наразі зоозахисники запрошують всіх небайдужих до долі чотирилапих взяти участь у заході, виручені кошти з якого спрямуються на будівництво притулку для бездомних тварин в місті Ужгород. Оскільки, як повідомлялося, міська влада має намір відібрати в бездомних тварин 71 тисячу, які місто і так не бачило, то подібні благодійні заходи на користь чотирилапих є як ніколи актуальними.

«Для того, аби взяти участь в аукціоні як "лот" Вам потрібно - надіслати одне фото та коротку інформацію про себе нашій Олені - http://vk.com/helenka1710. Тобто - написати ваш рід занять та захоплення. Додатково можна вказати чого очікуєте на зустрічі. Також зазначити номер телефону - потрібен тільки нам, адмінам, для зв'язку з Вами. Його ми не публікуємо!».Організатори нагадують, що участь в акції можуть брати лише повнолітні особи, і, купуючи лот, Ви купуєте ЗУСТРІЧ / ПОБАЧЕННЯ з цікавими людьми і нічого більш.

«БАРБОСИ» інтригують – до заходу долучилося немало відомих ужгородців. З них – відома модель, обличчя бренду «Chanel» Евеліна Самсончик та музичний гурт «308».

Більш детально ознайомитися з умовами та новинами заходу можна за адресою https://vk.com/event73231078. У цій групі і будуть опубліковані лоти та робитимуться ставки.

Долучайтеся до аукціону і допомагайте тваринам!

Зелене Закарпаття

24.06.2014 11:57:18

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація