ГоловнаНовиниНа Закарпатті буде стовідсотковий електронний облік деревини

На Закарпатті буде стовідсотковий електронний облік деревини

Про це нещодавно повідомив директор ДП «Ужгородське лісове господарство» Іван Костів на семінарі, котрий проходив на базі держлісгоспів і держлісомисливгоспів Рівненщини під керівництвом першого заступника голови Держагентства лісових ресурсів України Ярослава Макарчука.
На Закарпатті буде стовідсотковий електронний облік деревини

Тут зібралися начальники управлінь лісового та мисливського господарств п’ятьох областей Західного регіону України — Рівненської, Волинської, Львівської, Івано­Франківської та Закарпатської і керівники державних лісогосподарських підприємств цих регіонів. Передусім було підсумовано, що вже зроблено в нашій країні на кінець 2012 року з питань електронного обліку деревини, а відтак визначено конкретні завдання у справі його поширення на січень наступного року й увесь 2013 рік.

За словами Івана Костіва, ще напередодні цього зібрання лісівників західного регіону України з ініціативи Закарпатського облуправління лісомисливгоспу, зокрема головного економіста цього відомства Івана Левицького, відбулися 3 кущові навчальні семінари­наради лісівників із питань електронного обліку деревини в Мукачеві, Виноградові та Рахові, де досвідом ділилися фахівці ДП «Ужгородське лісове господарство». Воно, до речі, кілька років тому Держагентством лісових ресурсів України було визначене базовим підприємством по запровадженню електронного обліку деревини. І нині, як відзначив на Рівненщині Ярослав Макарчук, займає з цих питань лідируючі позиції в країні.

Іван Костів резюмував, що наша область, на його думку, має всі можливості однією з перших серед регіонів України досягти стовідсоткового електронного обліку деревини.

За матеріалами uzh-lishosp.com.ua

08.01.2013 11:51:43

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація