ГоловнаНовиниНа Рахівщині поранений олень, рятуючись від браконьєрів, зійшов у село (ФОТО)

На Рахівщині поранений олень, рятуючись від браконьєрів, зійшов у село (ФОТО)

17 лютого 2017 року в селі Луги Рахівського району Закарпатської області з території мисливських угідь ТМР "Грінвуд" поранений благородний олень зійшов в село до людей, щоб врятувати собі життя.
На Рахівщині поранений олень, рятуючись від браконьєрів, зійшов у село (ФОТО)

Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомив користувач Микола Кокіш-Мельник. На підтвердження своїх слів чоловік розмістив в соцмережі відповідні фото.

У цьому контексті М.Кокіш-Мельник адресуєТМР "Грінвуд": чи там охороняють диких звірів, чи, "може, працівники ТМР "Грінвуд" самі і скоїли дане браконєрство, адже позаминулого року в цьому самому урочищі їх самих працівники міліції впіймали на бранєрстві і кримінальна справа до суду чомусь таки не потрапила, а злочинці не покарані?! На місце події приїджала опергрупа працівників поліції, але, приїхавши на місце, заступник голови ТМР "Грінвуд", начальник Трибушанського ПНДВ Карпатського біосферного заповідника, депутат Рахівської районної ради від БПП Василь Шемота забрав тушу оленя і, фактично, не дав можливості здійснити належне розслідування даного злочину".

У цьому випадку користувачі Фейсбука також повідомляють, що оленя врятувати не вдалося. Тварина загинула від кулі.

18.02.2017 16:44:54

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація