ГоловнаНовиниКупи зустріч – допоможи бездомному собаці

Купи зустріч – допоможи бездомному собаці

Таким буде новий формат збору коштів для безпритульних братів наших менших, ініційований ГО «БАРБОС».
Купи зустріч – допоможи бездомному собаці

 Активісти відомої в Ужгороді зоозахисної організації «БАРБОС» щораз дивують креативністю ідей як допомогти бездомним чотирилапим. За їхньої організації в Ужгороді відбувся благодійний фотоконкурс світлин тварин та кілька ярмарок, виручені кошти з яких використовувалися для утримання і лікування утриманців «БАРБОСу».

Наразі організація має на меті зібрати кошти на реалізацію притулку для бездомних чотирилапих. Для цього волонтери ГО влаштовують захід, інтерпретований під вже відомий «жителям» соціальних мереж, - «Купи зустріч – допоможи тварині», або ж « Знайомся! Зустрічайся! Допомагай!».

« Це благодійна акція, організована з метою збору коштів. У альбомах наших груп ми розмістимо фото дівчат та хлопців, які і будуть «лотами». Протягом певного часу на «лоти» робитимуться ставки. Сума, яка буде останньою перед закінченням аукціону, і відкупить «лот»», - пояснює зміст акції голова ГО «БАРБОС» Ірина Азізян. Дівчина запевняє, що на цей захід буде виділений окремий рахунок з призначенням – на будівництво притулку в місті Ужгороді.

Наразі організатори спостерігають яка кількість з громади Ужгорода зголоситься на участь у подібному заході і, відповідно, чи є такий формат збору коштів для чотирилапих прийнятним для обласного центру. «Ужгород – невелике місто. Тут всі один одного і один про одного все знають. Не велика кількість і тих, хто переймається безпритульними тваринами. Отож, поки не відомо, чи матиме сенс організація подібного дійства в місті, тому лише пробуємо», - каже Ірина Азізян.

Благодійний аукціон для збору коштів на притулок чотирилапим стартує, за попередньою інформацією, 1 липня. Проголосувати за ідею проведення заходу в Ужгороді та зголоситися до участі в ньому можна тут - https://www.facebook.com/events/1425879831018960/permalink/1425881107685499/ ;
https://vk.com/barbos_uzhgorod?w=wall-35172097_7073.

Зелене Закарпаття

12.06.2014 12:00:18

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація