ГоловнаНовиниДрузі, не забуваймо про збір коштів на пам ‘ятник Душі міста

Друзі, не забуваймо про збір коштів на пам ‘ятник Душі міста

Продовжується благодійний збір горошей на реалізацію пам’ятника Душі міста.
Друзі, не забуваймо про збір коштів на пам ‘ятник Душі міста

Ідею із створенням пам’ятника чотирилапому герою Ужгорода його ініціатори – "Зелене Закарпаття" та "Закарпаття онлайн" – з усіма небайдужими до цієї справи людьми реалізують. Однак, наразі коштів,потрібних на матеріал та роботу над обєктом зовсім обмаль. Молодіжний комплекс ПАДІЮН, як вже повідомлялося, пожертвував на пам’ятник 143 гривні, а банківський рахунок сьогодні налічує 507 гривень та 45 копійок. На днях опублікуємо історію операцій на рахунку.

Ще раз просимо всіх небайдужих до життя безпритульних чотирилапих активно долучитися до справи. Скульптура Душі, як ми вже неодноразово зазначали, буде не просто бронзовим пам’ятником одному відомому у місті собаці, а нагадуванням усім, що питання бездомних тварин в Ужгороді є гострим і у наших руках цивілізоване його вирішення. Нагадуємо, що окрім бронзового виливу собаки, за сприяння скульптора, маємо на меті створити скриньку для благодійних зборів коштів для нужденних чотирилапих. 

Пожертвувати гроші на пам’ятник можна за адресами прес- центру "Закарпаття" – вулиця Другетів, 60; бару "Акваріум" – вулиця Льва Толстого, 46 та на електронний рахунок АКЦІЇ – 4405 8858 2945 1035. 

Не будьмо просто голослівними у любові до вуличних братів менших!

Зелене Закарпаття

10.04.2014 14:14:26

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація