ГоловнаНовиниЦього року Карпатський біосферний заповідник відзначатиме 45-річний ювілей

Цього року Карпатський біосферний заповідник відзначатиме 45-річний ювілей

З приводу цього колектив заповідника на засіданні науково-технічної ради, що відбулося наприкінці минулого тижня, підбив підсумки роботи та складав план дій на майбутнє. Про це Зелене Закарпаття повідомили у прес-службі Карпатського біосферного заповідника.
Цього року Карпатський біосферний заповідник відзначатиме 45-річний ювілей

 Зокрема, підбивалися підсумки науково-дослідної роботи, еколого-освітньої та рекреаційної діяльності. Таке обговорення має за мету не лише висвітлити певні здобутки роботи установи за основними напрямками, але й визначити слабкі місця, вивчити потреби.

У рішенні про подальшу діяльність було запропоновано посилити матеріально-технічну базу наукових підрозділів, завершити роботу з облаштування інформаційно-туристичного центру на базі Угольського природоохоронного науково-дослідного відділення, активізувати співпрацю з туроператорами, що працюють в Українських Карпатах та інше.

До речі, Інститут екології Карпат впродовж багатьох років є науковим куратором Карпатського заповідника і його фахівці завжди беруть активну участь в роботі засідань науково-технічної ради, в прийнятті важливих рішень щодо проведення господарських заходів, організації наукових досліджень в екосистемах заповідника.

Карпатський біосферний заповідник

25.02.2013 15:30:54

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація