ГоловнаНовини"БАРБОС" знову запрошує ужгородців на благодійну виставку-ярмарок

"БАРБОС" знову запрошує ужгородців на благодійну виставку-ярмарок

Цієї суботи, 12 жовтня, у провулку «Гірчичне зерно» ГО «БАРБОС» проведе благодійний ярмарок на кшталт минулотижневого Ярд-сейлу.
"БАРБОС" знову запрошує ужгородців на благодійну виставку-ярмарок

Зважаючи на успіх акції зоозахисників, проведеної тими вихідними, волонтери вирішили продовжити організовувати подібні заходи.

На заході знову чотирилапі різного віку, забарвленя і норову чекатимуть на своїх нових господарів. Повітряні кульки, виготовлені «барбосівцями» футболки, сумки, мягкі іграшки з логотипом організації, чи просто милою собачою-котячою мордою продаватимуться з метою допомоги чотирилапим матеріально – всі вилучені за їхній продаж кошти, як було це і на минулих ярмарках зоозахисників, підуть у фонд «БАРБОСУ».

Волонтери запевняють – Вам зовсім не обов'язково з почуття якогось обовязку чи жалю брати тваринку додому, а потім, як це часто буває, через невдоволення родичів, чи банальну неспроможність утримувати собаку-кота у квартирі, не знати куди її подіти. Ви можете допомогти пухнастикам найпростішими способами – купивши корми, лоток, грілку та інші предмети першої необхідності для тварин. Така допомога буде теж дуже і дуже вагомою для організації. Перелік речей, які утриманці ГО «БАРБОС» потребують у даний момент найбільше, можна знайти у соцмережних групах зоозахисників – Фейсбук – https://www.facebook.com/NGO.Barbos?fref=ts та В контакті – http://vk.com/barbos_uzhgorod

Як уже повідомлялося «Зеленим Закарпаттям», наразі ужгородська зоозахисна організація активно проводить інформаційну діяльність серед ужгородців – необхідність стерилізації їхніх домашніх улюбленців, аби з часом їхнє потомство «не поповнювало» стаї бродячих псів. На останньому Ярд-сейлі дівчата з «БАРБОСУ» усно інформували містян про цю проблему. Цього разу ГО має намір афішуватит цю проблему у вигляді флаєрів – аби інформація розповсюджувалася у більші маси. Тому, у своїй групах в соцмережах «барбосівці» просять всіх небайдужих посприяти виготовленню афіш з цією інформацією.

Час початку виставки - 10 година ранк, а триватиме вона до післяобідньої пори, тобто доки не розійдуться відвідувачі.

Зелене Закарпаття

10.10.2013 13:24:48

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація