ГоловнаБлоги Шкварка Розпорядок дня людини, котра ризикне завести Хаскі))

Розпорядок дня людини, котра ризикне завести Хаскі))

Для майбутніх власників позитивних собак досвідчені "хасківоди" склали розпорядок дня - з раннього ранку до пізньої ночі. Насолоджуйтесь =)
Розпорядок дня людини, котра ризикне завести Хаскі))

Четверта ранку:

Прокинутися від стусана в підборіддя, отримати лапою по губі, присікти легке покусування обличчя. Пояснити, що спати зовсім не нудно, а дуже навіть весело і ні, грати ми зараз не будемо. І бігати не будемо.

Сім тридцять, дзвінок будильника:

Згрупуватися, пережити стусана, укус і переможну джигу на ліжку. Витерти три калюжі, підібрати какашку. Видати сирок і вітаміни. Поки жере, швидко вмитися, погодувати кота на недоступному для зазіхань підвіконні.

Сім сорок п'ять:

Вивести на вулицю, спробувати вмовити попісяти там. Налякати двірника, присікти обгавкування двірника, відібрати підібраний бичок, пограти в рухливі ігри. Змиритися з тим, що ні чорта не попісяли.

Восьма ранку:

Відібрати по черзі труси з кошика з брудною білизною, щітку, туш, велику грошову купюру, вже досить прожовану. Однією рукою грати в "Побори жахливого монстра", другою фарбуватися. Пограти в "Бризни у мене з пшикалки для прасування", попутно намагаючись попрасувати сорочку. Трохи затримавшись, пограти у "Відбери попрасовану сорочку у дуже швидкого злодюжки". Ще раз вискочити на прогулянку і навіть зафіксувати символічне помічення території. Вступити в секретну какашку по приходу, уже розтоптану відтерти, переодягнути колготки. Відібрати брудні колготки. Вискочити за двері, вислухати з тієї сторони мітинг "Куди пішла, а як же я?". Відчалити на роботу.

Перша година дня:

Влетіти в квартиру, видати пайок. Поки жере, витерти калюжі. Схопити шматок ковбаси, поки жереш сама, вивести на прогулянку. Вискочити за двері, вислухати з тієї сторони мітинг "Куди пішла, а як же я?". Відчалити на роботу.

Шість з копійками:

Влетіти в квартиру, отримати порцію обіймів і поцілунків. Попрощатися з черговими колготками, витерти калюжі, відібрати бюстгальтер, погодувати, поки жере, зжерти свою вечерю, знайти кота в одному із спеціально обладнаних бункерів, погодувати кота. Піти на велику прогулянку з таємною метою вимотати звірка перед сном. Пару годин покидати м'ячик, пограти в доганялки, відібрати дванадцать недопалків, яблучний огризок, презерватив. Тихо порадіти своєчасній дефекації, уважно вивчити консистенцію і колір, користуючись ліхтариком.

Дев'ять:

Вимити ноги, витерти ноги, сумно усвідомити, що сама гра тільки починається. Пограти в доганялки, укусалки і "Побори страшного монстра з мокрими ногами". Замкнутися з котом в туалеті, переконати кота, що какати безпечно, незважаючи на мірні удари в двері. Відкрити двері, відібрати кота, перепровадити в бункер. Відібрати труси, тапок, миску, щітку, крем, крем викинути – все одно прокушений. Перерахувати молочні та нові зуби. У процесі вхопити цими зубами в ніс. Витерти калюжу. Ще пограти. Знову пограти. Спробувати розчесати тварину. Пограти у "Відбери щітку". У процесі гри впасти, послизнувшись на калюжі. Пограти в "Ось ти і попалося, здорове повалене чудовисько" у положенні на боці.

Десята тридцять:

Тихо-тихо, не дихаючи, розчулюватися цьому уті-путі гарненькому маленькому цуценятку, яке так гарно спить, як на фотографії з інтернета, сцуко малолітнє, так би й стукнула подушкою.

Наступний день. Четверта ранку... ))

31.01.2013 0:35:23

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація