ГоловнаБлоги Олег Диба Безмежжя паскудства

Безмежжя паскудства

Ряди цинічної "журналістики" поповнилися. Власне, про журналістику тут не йдеться взагалі. Шеренги журналістських "кілерів" поповнив редактор одного з нещодавно створених інтернет-видань, що працює на міського голову Ужгорода Віктора Погорєлова.
Безмежжя паскудства

Не хочу багато говорити на цю тему. Вважаю, що заголовок, до інформації, що з'явилася нині у редагованому паном Віталієм Завадяком виданні, не може вийти з-під руки порядної людини. Про журналістську етику вже не говорю. Можу зрозуміти, що п.Завадякові треба "відмити" від очевидного негативу свого роботодавця. Але виправдати не можу. Бо у всьому, на мою думку, має бути міра. І міра свинства, "кілерства" і готовності виконувати забаганки замовника – також. Тобто, є речі, які робити не можна за жодних обставин. Пан Завадяк їх робить легко. І вже, як я переконався, не вперше.

Я не можу впливати на таких людей. І не хочу. Єдине, що можу, і що вважаю за потрібне, ба, навіть, обов'язкове, – це сказати цим людям те, що я про них думаю. І не подати руки при зустрічі.

Що найпечальніше, Віталій Завадяк, про якого йдеться, є, також, і викладачем відділення журналістики в УжНУ. А отже, саме такій якості "журналістики" він начає своїх студентів власним прикладом.

Гидко...

06.11.2012 18:40:13

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація