ГоловнаНовиниКислотні дощі з ЄС загрожують Долині нарцисів – міністр (ВІДЕО)

Кислотні дощі з ЄС загрожують Долині нарцисів – міністр (ВІДЕО)

Усі знають про Долину нарцисів на Закарпатті. Вона під загрозою, бо кислотні дощі з ЄС зупиняє український масив Карпат. У підсумку вони випадають на Закарпатті.
Кислотні дощі з ЄС загрожують Долині нарцисів – міністр (ВІДЕО)

Про це заявив Остап Семерак, міністр екології та природних ресурсів України, в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі 19:30-20:30 на телеканалі ZIK), коментуючи те, що кожен 918-й українець перебуває в зоні ризику через екологічні проблеми.

Міністр Семерак зауважив, що справи ще гірші, бо у 2016-му були опубліковані результати дослідження ВООЗ, які демонструють, що Україна перша в Європі за рівнем смертності від забруднення повітря на 100 000 населення.

«Це катастрофа не тільки для України, вона стосується всього регіону. Коли хмари з пів таблицею Менделєєва, вони від нас йдуть до ЄС і навпаки», – відзначив міністр.

Нагадаємо, що Долина нарцисів є заповідним масивом в урочищі Кіреші поруч з містом Хуст на Закарпатті. З 1992 року входить до Карпатського біосферного заповідника. Тут є найбільший у Середній Європі осередок нарцису вузьколистого.

28.03.2017 3:46:36

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація