ГоловнаНовиниУ притулку для тварин в Ужгороді волонтери влаштували благодійну весняну толоку

У притулку для тварин в Ужгороді волонтери влаштували благодійну весняну толоку

Весняну толоку влаштували волонтери в ужгородському притулку для тварин. Мета – допомогти псам жити у нормальних умовах.
У притулку для тварин в Ужгороді волонтери влаштували благодійну весняну толоку

Дворічна Мася – єдина мешканка притулку, яка не живе у вольєрі. Вона з норовливим характером і недовірлива. Погладити себе не дає, але є ті, кого собака зустрічає надемоційно.

Ольга Матвеєва, волонтер притулку для тварин "Барбос", розповідає: "Це особиста моя підопічна і я за неї справно плачу аліменти... У нас любов, дружба, взаєморозуміння, це моя улюблениця, тому ось так от наші відносини склалися".

На весняну толоку у притулку для тварин волонтери скликали людей через соціальні мережі. Відгукнулося чимало, і більшість з них вперше.

Волонтер Анастасія Наумова говорить: "Я дуже чекала цього дня, щоб прийти сюди, декілька тижня з нетерпінням, і сьогодні зранку стала в такий ейфорії, сюди летіла".

Окрім прибирання, перед волонтерами постали і серйозні демонтажні роботи. Реконструкція вольєрів – справа чоловіча.

"Нагрузили нас тим, що потрібно мало зробити місце у вольєрах, бо собаки звикли робити те-се, ну от ми і робимо", – зауважує волонтер Олександр Іващенко.

В ужгородському притулку нині утримують понад півсотні собак і більше десятка котів. Тут завжди раді охочим допомогти, а ще більше, коли вдається прилаштувати підопічних в хороші руки. Останнім часом, кажуть, ужгородці дедалі частіше забирають тварин з притулку.

Світлана Максимова, Микола Томаш, "5 канал"

13.03.2017 4:12:38

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація