ГоловнаНовиниЗа вчорашній день екоактивістам Ужгорода вдалося зберегти біля 60 дерев

За вчорашній день екоактивістам Ужгорода вдалося зберегти біля 60 дерев

3 тони 400 кг макулатури вдалося зібрати вчора, 25 вересня, під час проведення анонсованої ЗМІ екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево».
За вчорашній день екоактивістам Ужгорода вдалося зберегти біля 60 дерев

Як повідомила «Зеленому Закарпаттю» керівник заходу Ольга Химич, зважаючи на показовий успіх акції на її старті та наявність можливості залучення до неї більшої кількості учасників, збір макулатури в Ужгороді продовжено до кінця жовтня.

Лише за вчора, у перший день акції, вдалося зібрати 3 тони 400 кг макулатури. Найбільшу долю від зібраного складають папери учнів НВК «Престиж»–- діти принесли 1 тону 840 кг макулатури. Немало паперових відходів зібрали ужгородські банки.

У організаторів є бажання залучити до екозаходу УжНУ, інші виші та загальноосвітні заклади міста. Продовжувати збирати макулатуру пообіцяли і ті, хто вже взяв участь у акції.

Як вже повідомлялося, 1 тона переробленого паперу береже від 17 до 25 дерев. Екологічна акція, яка проводиться наразі в Ужгороді, має на меті не лише зберегти зелені насадження, але і подарувати місту нові. Вже після закінчення збору, за кошти, отримані за перероблений папір, екоактивісти висадять в Ужгороді саджанці гінкго, рожевого каштану, мамонтового дерева.

Зелене Закарпаття

26.09.2013 11:44:52

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація