ГоловнаНовиниВ Ужгороді студентам розповіли про безпритульних тварин

В Ужгороді студентам розповіли про безпритульних тварин

6 лютого 2017 р. відбулася зустріч студентів Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ з волонтером громадської організації "Ужгородське товариство захисту безпритульних тварин "Барбос" Наталією Данильченко. Захід пройшов за сприяння викладачів коледжу Віталія Гангура, Олесі Бабич та Вікторії Павлик.
В Ужгороді студентам розповіли про безпритульних тварин

Студенти почули про причини безпритульності тварин. Адже більшість тварин, що потрапляють на вулиці – це викинуті тварини, які були колись домашніми і стали з якихось причин для господарів «незручними». Таке ставлення до тварин з боку людини в даному випадку свідчить про надзвичайно низький рівень культури. Студентам наголосили, що стерилізація є найбільш гуманним способом регуляції кількості тварин і вирішенням цієї проблеми. Адже «добрих рук» на всіх не вистачає.

Пані Наталя розповіла як функціонує притулок. Існує він за рахунок ентузіастів-волонтерів та небайдужих ужгородців, які своїми коштами, працею та часом намагаються вирішити таку гостру соціальну проблему.

Молодим людям запропонували долучитися до доброчинної діяльності. Адже допомагати теж можна по-різному. Можна надавати фінансову допомогу притулку, допомагати «руками» (прибирати, доглядати за тваринами тощо), радити друзям, що хочуть завести улюбленця, не купувати тварин, а взяти «сирітку» з притулку, стерилізувати власних домашніх тварин, поширювати пости в соцмережах про тварин, які шукають господарів.

Студентській молоді показали вражаючі фото жителів притулку. Адже часто сюди потрапляють хворі і скалічені тварини. Також переглянули відео про будні «барбосів».

Захід залишив глибокий емоційний слід. Адже рівень культури кожної людини визначається трьома чинниками: як вона ставиться до дітей, до старих немічних людей та до тварин. До тих, хто беззахисний.

07.02.2017 2:19:25

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація