ГоловнаНовиниЕкоактивісти Ужгорода просять долучитися до акції зі збору макулатури

Екоактивісти Ужгорода просять долучитися до акції зі збору макулатури

Відтак, збереження зелених насаджень і посадки нових порід у місті.
Екоактивісти Ужгорода просять долучитися до акції зі збору макулатури

Як повідомляло «Зелене Закарпаття», акцію  «Здай макулатуру – збережи дерево», яка стартувала в обласному центрі 25 вересня, продовжено до кінця жовтня. За цей час, як зауважує керівник заходу Ольга Химич, є наміри зібрати на переробку використаний папір від якомога більшої кількості об’єктів Ужгорода.

На старті акції участь у ній взяло 18 об'єктів, більшість з яких є банківськими установами та 2 навчальні заклади. Зараз здати макулатуру виявили бажання ЗакДУ та деякі турагенства Ужгорода. Вже 9 жовтня, як каже пані Ольга, вестимуться переговори про співпрацю із більшістю представників освітніх закладів міста.

Керівник проекту Ольга Химич просить приєднатися до акції всіх небайдужих, подзвонивши за номером телефону: 050 8453928. «Вас внесуть у список учасників екоакції, за макулатурою у домовлений час заїде машина, а на фініші проекту Ви отримуєте подяку за участь і матимете можливість долучитися до висадки нових дерев у рідному місті», – каже пані Ольга.

Нагадуємо, за кошти, отримані за перероблений папір, екоактивісти висадять в Ужгороді саджанці гінкго, рожевого каштану, мамонтового дерева. Посадка попередньо запланована вже на кінець цього місяця.

Зелене Закарпаття

01.10.2013 12:33:15

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація